Lambahõrgutis

Mõtlesin ise retsepti välja. Kindlasti on asi uudne, tal on leiutustase ja tehniliselt teostatav. Praegu olen veel kahe-vahel kas võtta kasulik mudel sellele Patendiametist või mitte ;D Lasin lambaliha läbi hakklihamasina. Umbes kahele kilole lambahakklihale lisasin kolm suurt sibulat ja ühe suure küüslaaugu mille lasin ka läbi hakklihamasina. Maitseainetest: sool, pipar, aroomisool ja karri. Voolisin käevahel väikesed kotletid (jahu ega riivsaia ei kasutanud) ning õliga kuumale pannile. Ou shitt kui hea. Edasi võib veel fantaseerida – tomati – sibula – paprika terav kaste lihapallidele peale………

3 kommentaari “Lambahõrgutis

  1. Ilmselt oled sa lootusetult hiljaks jäänud…
    kuuldavasti kuulub lihapallide KASULIK MUDEL
    Karlssonile katuselt, maailma parimale lihapallide tegijale. Ja pärandina läheb see
    muidugi kindlalt edasi Väikevennale.

    Julika :)

  2. Sul on valeandmed. See oli Hildur Sokk – imekokk. Karlsson oli lihtsalt plagieerija. Ma vaatasin järele. Tal on kasulik mudel võetud lambalihapallidele ja lambalihapallidele lisanditega. Kus juures liha sisaldus võib kõikuda vahemikus 0,01% kuni 99,99%

  3. Tjah, võib-olla tõesti, kasuliku mudeli registreerimisega on muudki. Mingil hetkel sekkus asjasse ju ka Pipi Pikksukk, ja pane tähele… siin ei olnud küsimus lihapallide lihasisalduse vahemikus, vaid uuenduslikus lihapallide valmistamise tehnoloogias. On ju teada, et nii mitmetegi kasulike mudelite valmistamine toimus tal kas: 1.tagurpidi käies, 2.pea peal seistes jne. Igatahes täiesti uuenduslik lähenemine. Arvata võib, et mõnedki väga uuenduslikud on lisaks patendeeritud hr.Nilssoni nimel

Kommenteerimine on suletud.