Suvel ei taha köögis aega raisata, liiati kui väljas on ilus. Ma ei mäleta millal ma niimoodi hakkasin seljankat tegema ja kust kokaraamatust alge pärit, aga noh süüakse meil hea meelega. Lihtne ja maitsev. Hakitud singi ja sibula pruunistan pannil. Alla natuke õli ja võid. Kui sibul ja sink on meeldivalt rusked lisan konservi purustatud tomateid. Lasen natuke podiseda. Lisan keeva vett ja valan kogu kupatuse pannilt potti. Edasi lisan supi sisse riivitud porgandit, musti oliive, hapukurki ja kartuli kuubikuid. Maitsestan sojakastme, aroomisoola ja musta pipraga. Kui kartul-porgand pehme on supp valmis ning kõige lõpus panen viineri viilud, rohkelt rohelist sibulat ja tilli. Sööme hapukoorega. Millegipärat meeldib mulle suvel vedel supp rohkem ja kui tavaliselt tehakse seljanka jahuga natuke paksemaks , siis ma jätan selle osa meelega välja. Pole stopperiga aega võtnud, kuid poole tunniga peaks asi ühelpool olema