Kalli lihapallid e. lihapallid Soome moodi

Üks lõpmata hea lihapalli retsept. Karlsonile katuselt maitseksid need kindlapeale.Võib teha ka pikapoisina ühes tükis. Sibulasupiga on väike probleem, sest sellist meie poes ei ole näinud, kuid jätkan otsimist ja ehk leiab mõne asenduse. Seekord toodud sibulasupp Soomest ja on firma Rainbow tootesarjast.

  • 1 kg sega hakkliha
  • 200g hapukoort
  • 1 dl riivsaia
  • 1 pakk sibulasuppi
  • 2 muna

Segada komponendid kokku ja lasta seista 10 minutit. Käevahel veeretada pallid ja küpsetada 200˚C juures 20 min. Tõeliselt mõnus suutäis. Peab ikka  Soome reisu ette võtma. Lisaks suhkru, tuunikalakonservidele ja muule staffile mis odavam ka sibulasuppi ostma minema. Ahh – väga hea – tuli meelde – pandi mind seekord Tallinna maratonile kirja. Pooleldi sunniviisiliselt. Kõik maratoni läbinud saavad oma valikul prii pileti kas Rootsi või Soome kahele. Peale maratoni otse Helsinki kaubareisile. Tea muidugist, kas ma oma valutavate põlvedega ikka jõuan kella neljaks finiši või mitte. Kell neli finiš suletakse :) Põlved hakkasid valutama kohe, nii kui maratonil osalemine kindlaks osutus. Mitte iial varem pole põlved valutanud……..võistleja nr 14366,teid oodatakse starti :)